Menu
0
Largest collection
Fast delivery
Mobiel betalen
Postpay
15Oct2020
Wat is ZwangerFit?

Wat is ZwangerFit?

By: Tienka van CampenhoutComments: 0

Wat is ZwangerFit en wanneer past dit bij jou?

 

ZwangerFit is een nauwkeurig samengesteld sportschema dat je in staat stelt in vorm te blijven en gezond te blijven tijdens je zwangerschap. Ook helpt ZwangerFit je sneller te herstellen na je bevalling, zodat je na niet al te lange tijd weer vrolijk kunt beginnen aan dit mooie nieuwe hoofdstuk van je leven!

Wat ZwangerFit onderscheidt van andere zwangerschapssporten is de actieve training en begeleiding van fysiotherapeuten bij elk onderdeel van de cursus. Dit verkleint de kans op blessures enorm – en blessures kun je tijdens de zwangerschap natuurlijk niet gebruiken!

Tijdens de trainingen hepen de fysiotherapeuten je ieder deel van je lichaam te trainen, ondersteund door muziek en attributen uit de fitnesswereld. Niet alleen je kracht wordt natuurlijk getraind, maar ook aan je conditie wordt gewerkt – beide heb je immers tijdens de bevalling en daarna tijdens de opvoeding van je kind nodig!

ZwangerFit bestaat echter niet alleen uit sporten en trainen, een belangrijk component van deze bijzondere cursus is het theoretische deel – tijdens deze lessen kom je van alles te weten over het signaleren en voorkomen van veel voorkomende en zeldzame klachten tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna. Ook andere onderwerpen die met deze periodes te maken hebben komen aan bod tijdens de theorielessen.

Hoe weet je nu of ZwangerFit de beste zwangerschapssport voor jou is? Ten eerste hangt het natuurlijk af van je woonplaats. ZwangerFit wordt niet overal in Nederland aangeboden, dus als je te ver weg woont, is een andere zwangerschapssport misschien geschikter. Verder hangt het natuurlijk af van persoonlijke voorkeur. ZwangerFit is een moderne cursus die gebruik maakt van eigentijdse wetenschappelijke theorieën om een veelzijdig programma aan te bieden, zodat het hele lichaam goed en effectief getraind wordt en je zo goed mogelijk voorbereid wordt op je bevalling. 

Comments

There are no comments yet, be the first one to comment

Leave a comment

Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your former and new orders in your account.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €50,00 and receive free shipping

Calculate shipping costs

No shipping methods found for this country