Grootste assortiment
Gratis retourneren
Achteraf betalen
The Feedback Company
Inloggen0

END OF SUMMER SALE! Alle items 50% korting!

END OF SUMMER SALE! Alle items 50% korting!

Door T. van Campenhout, 10 november 2022

FittaMamma ultieme zwangerschaps sportkleding

Zwangerschaps sportkleding FittaMamma

We hebben altijd geloofd dat vrouwen actief willen blijven tijdens hun zwangerschap en we hebben onze prachtige, innovatieve zwangerschaps sportkleding ontworpen om maximale ondersteuning te bieden aan de buik, pijnlijke ruggen en groeiende borsten. Sinds de lancering van ons eerste assortiment heeft FittaMamma fitnesskleding duizenden zwangere vrouwen over de hele wereld ondersteund.... door hen al het comfort, vertrouwen en de stijl te bieden die ze nodig hebben om tijdens hun zwangerschap actief te blijven.

Gaandeweg heeft onze kleding ook geholpen om zwangerschapsrugpijn te verlichten en bekkengordelpijn te verlichten, door zwangere vrouwen extra steun te bieden precies waar ze het nodig hebben.

We hebben zelfs onze eigen hoogwaardige stof ontwikkeld om er absoluut zeker van te zijn dat deze tijdens de hele zwangerschap zou rekken en ondersteunen en zijn vorm zou behouden terwijl u na de geboorte van uw baby weer in vorm komt. Onze stof is zacht tegen uw huid, voert vocht af en droogt snel.

We hebben altijd geloofd dat onze collectie de optimale keuze is voor vrouwen om actief te blijven tijdens de zwangerschap - maar we wilden het bewijs. Onbetwistbaar wetenschappelijk bewijs.

Het team wordt regelmatig gevraagd door lingeriefabrikanten, het leger en de gezondheidssector om advies te geven over het ontwerp van beha's die het stuiteren van de borsten verminderen. Dit is de eerste keer dat zij fitnesskleding hebben getest en het potentieel ervan hebben gemeten om het stuiteren en bewegen van een zwangerschapsbuil tijdens het sporten te verminderen.

We hebben de gerenommeerde Research Group in Breast Health van het Department of Sport and Exercise Science van de University of Portsmouth (UK) gevraagd een onafhankelijke, wetenschappelijke evaluatie van onze fitnesskleding te maken. We wilden EXACT meten hoe FittaMamma zwangerschapssportkleding het verschil maakt voor vrouwen die tijdens hun zwangerschap sporten.

EN DE RESULTATEN?

De deelnemers waren ook te spreken over de mate van ondersteuning en het comfort voor hun rug die FittaMamma fitnesskleding bood. Ze gaven FittaMamma een score van 8,25 op 10, vergeleken met 3,5 op 10 voor de gewone zwangerschapskleding en beoordeelden de steun voor hun heupen en bekken met 8,75 op 10, vergeleken met 3,25 bij het dragen van het vergelijkingsvest en de legging.

Een gedetailleerde wetenschappelijke analyse onder volledige testomstandigheden bevestigde dat FittaMamma zwangerschaps sportkleding een enorme reductie van 48% van het stuiteren van de buik oplevert in vergelijking met gewone zwangerschapsvesten en leggings. Zelfs relatief lichte oefeningen genereerden stuitbewegingen tot 6,2 cm bij het dragen van gewone leggings, maar dit verminderde tot slechts 3,8 cm in de technisch ontworpen en ondersteunende FittaMamma zwangerschapskleding.

Dat is bijna 50% meer steun waar het het belangrijkst is! Uit het onderzoek bleek ook dat de zwangere vrouwen zich zekerder voelden bij het sporten in FittaMamma zwangerschaps sportkleding. 75% van de deelnemers verklaarde dat zij "meer zouden gaan sporten wanneer zij FittaMamma zwangerschaps sportkleding zouden dragen".

Contactformulier

Laat een bericht achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »