Menu
0

Button4life

Button4life is een stichting die is opgericht om ondersteuning te verlenen aan erkende goede doelen die maatschappelijk en sociaal betrokken zijn bij de samenleving. De conventionele button is vervangen door een eigentijdse digitale button, zoals op de webshop van Active Mama. Active Mama laat met het plaatsen van digitale button op haar site zien dat zij ambassadeur is voor goede doelen.

Naast ambassadeur voor goede doelen (Active Mama ambassadeur Button4Life) is Active Mama donateur van Pink Ribbon. Active Mama is maatschappelijk betrokken en wil zwangere vrouwen ondersteunen om fit en actief te blijven, zowel tijdens als na hun zwangerschap. De missie van Pink Ribbon, het verminderen van borstkanker, is essentieel om fit en actief te kunnen zijn. Daarom kiest Active Mama ervoor de doneren aan Pink Ribbon.

Pink Ribbon 

Pink Ribbon is een organisatie die vanaf 25 oktober 2016 onderdeel vormt van KWF Kankerbestrijding. Daar waar de hoofdorganisatie zich inzet voor het reduceren en controleren van alle mogelijke vormen van kanker geldt dat niet voor Pink Ribbon. Zij richt zich dan ook uitsluitend op de meer dan 17.000 mensen die jaarlijks geconfronteerd worden met de diagnose van borstkanker.

Het is de missie van Pink Ribbon om projecten evenals onderzoeken te financieren op het gebied van niet alleen de behandeling, maar ook de nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Het uiteindelijke doel is uiteraard om niet alleen een beter, maar ook een langer leven voor een (ex) borstkankerpatiënt te kunnen realiseren. Door de jaren heen werden er door Pink Ribbon reeds meer dan 200 verschillende projecten en onderzoeken gefinancierd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze webshop kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, voorgaande bestellingen bekijken of op een later moment jouw betaling afronden.

Registreren

Recently added

Je hebt geen artikelen in jouw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis