Grootste assortiment
Gratis retourneren
Achteraf betalen
The Feedback Company
Inloggen0

END OF SUMMER SALE! Alle items 50% korting!

END OF SUMMER SALE! Alle items 50% korting!

Disclaimer

© 2014 active mama. Active Mama is een handelsnaam en geregistreerd beeldmerk (BBIE inschrijvingsnummer 1288686). Voorts zijn de kledingstukken van Active Mama auteursrechtelijk en modelrechtelijk (0957296) beschermd.

Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de inhoud van deze website kan Active Mama geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade, direct dan wel indirect, tengevolge van eventuele fouten of vergissingen. Dit geldt zowel ten aanzien van haar eigen content en met name ten aanzien van de door haar (eventueel via hyperlinks) aangeboden content die afkomstig is van derden.

Privacybeleid

Hier vind je het privacybeleid van Active Mama. Zo staat hier hoe active mama met persoonsgegevens omgaat en hoe je hier bezwaar tegen kunt maken.

Communicatie
Wanneer jij e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden
Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie 
Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons opnemen. 

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je per e-mail contact met ons opnemen.

Achteraf betalen
Door te kiezen voor de optie Achteraf betalen ga je akkoord met de geldende Betalingsvoorwaarden Afterpay. 

 

Rekening

Jouw Active Mama account

Voor al je andere vragen

Social media

Active Mama ook op social media

8,3Review LogoWij scoren een 8,3 op Feedback Company

Active Mama

Amsterdam
Nederland Bekijk op Google Maps

NL001734190B51
59991011

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »