Disclaimer

© 2014 active mama. Active Mama is een handelsnaam en geregistreerd beeldmerk (BBIE inschrijvingsnummer 1288686). Voorts zijn de kledingstukken van active mama auteursrechtelijk en modelrechtelijk (0957296) beschermd.

Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de inhoud van deze website kan Active Mama geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade, direct dan wel indirect, tengevolge van eventuele fouten of vergissingen. Dit geldt zowel ten aanzien van haar eigen content en met name ten aanzien van de door haar (eventueel via hyperlinks) aangeboden content die afkomstig is van derden.

Privacybeleid

Hier vind je het privacybeleid van Active Mama. Zo staat hier hoe active mama met persoonsgegevens omgaat en hoe je hier bezwaar tegen kunt maken.

Communicatie
Wanneer jij e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden
Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie 
Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons opnemen. 

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je per e-mail contact met ons opnemen.

Achteraf Betalen
Door te kiezen voor de optie Achteraf betalen worden de door jouw ingevulde gegevens en betaalervaring(en) opgenomen in de database van Focum Commerce en Focum Solutions B.V.  Focum Commerce en Focum Solutions B.V. kunnen deze gegevens - al dan niet in statistische vorm - (laten) gebruiken voor kredietwaardigheidtoetsing, acceptatie ten aanzien van de aanvraag van jou voor de optie Achteraf Betalen ter voorkoming en beperking van fraude, beperking van financiele risico's van Focum Commerce en Focum Solutions B.V. Focum Commerce en Focum Solutions B.V. is in een groep verbonden vennootschappen alsmede opdrachtgevers, relatiebeheer, analyses voor opdrachtgevers, strategische afwegingen en afwegingen vanuit management perspectief alsmede ontwikkeling van diensten en producten danwel op enig andere wijze zoals vermeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. 

Desgwewenst ontvangt u schriftelijk bericht met opgave van redenen waarom Focum Commerce jouw verzoek heeft geweigerd.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x